Uppstart av nytt aviseringssystem för driftavbrott.

Vi håller just nu på att starta upp ett nytt system för avisering av driftavbrott till kunder i vårt nät.

Avisering kommer att nå ut till våra kunder via Facebook, hemsida samt sms. Sms funktionen fungerar bara till de kunder som angivit sitt telefonnummer till oss. Skicka gärna ett mejl till oss med ert telefonnummer så lägger vi in det i vårt system. Ange ert kundnummer i mejlet. 40xxxxx. Numret står på er faktura från BestEl. Mejla till: info@hjartumsel.se.

Som alla nya system som startas upp så finns det lite småproblem i början, hoppas ni har lite förståelse för det.

När/om det blir ett oplanerat driftavbrott så har vi inte svar direkt på vad orsaken är utan vi måste felsöka först ute på våra linjer. Därav står det kanske först att vi har ett driftavbrott men orsaken är okänd. Men när vi vet orsaken lägger vi ut den informationen så fort vi kan.

Hjärtums Elförening.

7 februari 2024
← Se fler inlägg