ELMÄTARBYTEN Västerlanda. Tillkommande områden och veckor (V15-18).

Till fastighetsägare:

Hjärtums Elförening håller på att byta ut elmätare sedan 3,5 år tillbaka till alla våra abonnenter och arbetet fortgår för de som kvarstår att byta under 2024. Vi kommer rikta in oss på geografiska mindre områden under valda veckor. Se veckor och områden nedan.
Dom elmätare som är placerade utomhus kommer vi byta under vardagar/dagtid 8-16.
Om ni vet att eran elmätare sitter inomhus vänligen kontakta oss så kan vi boka en tid för bytet.

Installationen av den nya mätaren tar cirka 30 minuter och under tiden kommer det att bli ett kortare elavbrott.

Om ni har frågor eller vill boka en tid vänligen kontakta oss på tel 0520-470570.

Byte: Vecka 11-14.

Områden: Svenseröd, Groröd, Bränna, Arboskogen, Backarna, Norra Hult, Trappeberget, Assleröd, Skörsbo, Lusseröd, Sågetorpet.

Byte: Vecka 15-18.

Områden: Granås, Ivarslund, Hamnebacken, Ödegärdet, Ballabo, Stora Åsen, Furuhäll, Kyrkeby, Västra Röd, Lunnehagen, Hagen, Långås, Nyborg, Hassledalen, Nor-Sörgård, Västerlanda kvarn.

Info om de nya elmätarna hittar ni här: Din elmätare – Hjärtums Elförening (hjartumselforening.se)

12 mars 2024
← Se fler inlägg